dakwerken
Beste Service

Dakwerken

Elk dak is anders en dat weten we bij Dakwerken Coban. Hebt u een plat of een hellend dak? U zoekt een nieuwe dakbedekking, dakramen of lichtkoepels? Kiest u voor een dakbedekking van dakpannen of leien? Dat is voor ons geen enkel probleem: wij hebben hier jarenlange ervaring mee. Wij luisteren naar uw wensen en stellen u verschillende mogelijkheden voor.
Zo komt u tot de juiste keuze. Zowel de opbouw van een nieuw dak als de renovatie van een bestaand dak nemen wij op ons. Het is onze bedoeling om voor u een duurzaam en kwalitatief uitstekend daksysteem te creëren, waar u nog jaren lang plezier aan hebt.

U kiest welke dakbedekking u wenst: kiest u voor dakpannen, leien of nog iets anders? Elke dakbedekking is anders en heeft zijn eigen karakteristieken. Wij bespreken dit graag met u.

UW SPECIALIST IN DAKWERKEN

Dakpannen zijn de meest traditionele vorm van dakbedekking. Het geeft aan uw huis een rustige en klassevolle look. Wij kunen u verschillende soorten dakpannen aanbieden. Aan u de keuze welk uitzicht uw dak dient te krijgen.

Leien zijn een strakkere vorm van dakbedekking dan dakpannen. Omdat leisteen een natuurproduct is, heeft dit als voordeel dat het een onbeperkte levensduur heeft. Ook bij leien heeft u een enorme keuze.
U kiest bijvoorbeeld de grootte, de manier van leggen en het gebruikte materiaal.
Zo kunt u kiezen tussen grote of kleine leien, vierkante of rechthoekige, met rechte of ronde hoeken, enz. Elke soort lei geeft een ander eindresultaat. Wij staan u graag bij in uw keuze.

Voor uw dakbedekking werken wij alleen met kwaliteitsvolle producten, onder meer met Koramic. Zij zijn producent van Pottelberg, Narvik, Janssen-Dings, Bisch, Migeon en Aleonard. Neem eens een kijkje bij onze merken voor meer informatie.
Licht is belangrijk. Een goed verlichte woning met veel lichtinval heeft meer uitstraling. Daarnaast geven dakramen meer mogelijkheden tot verluchting van de kamers. Dit komt uw gezondheid en comfort alleen maar ten goede.
Dit geldt niet alleen voor de benedenverdiepingen, maar ook voor de zolder of de kamers onder een plat dak.

Denkt u er aan om in uw dak dakramen te laten plaatsen? Dit kunnen wij voor u perfect uitvoeren. Zowel in nieuwe daken als in bestaande daken plaatsen wij dakramen.
Wij werken enkel met hoogwaardige producten zoals Velux.
Lichtkoepels zijn een stijlvolle manier om het licht in uw woning te laten binnenkomen. Wij plaatsen enkel lichtkoepels van hoge kwaliteit. Alle lichtkoepels die wij aanbieden, voldoen aan de moderne normen van isolatie.

U hebt keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bolvormide of pyramide-vormige koepels.Daarnaast kunt u kiezen of u een glazen, een kunststof of een hybride (combinatie van glas en kunststof) lichtkoepel wenst.

De koepels zijn 100% waterdicht en uitstekend geluids- en inbraakwerend. Wij werken enkel met hoogwaardige producten zoals Skylux.